avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Interval parasire domiciliu pe timpul starii de urgenta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Interval parasire domiciliu pe timpul starii de urgenta

In ce interval orar si cu ce scopuri se poate parasi locuinta pe timpul starii de urgenta?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:53, 5 Mai 2020
Scopurile pentru care puteti face asta le gasiti in declaratia pe proprie raspundere.
Durata...in principiu este recomandat sa fie cat mai mica ( in ordonante/ nu este prevazuta o durata anume dar am observat ca politistii amendeaza daca ai depasit o anumita durata..).
Spre exemplu... nu te poti plimba toata ziua pe afara daca ai bifat in declaratie ca vrei sa plimbi cainele sau sa-i cumperi mancare.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii . de ani de zile ma confrunt ... cristina_huszarr cristina_huszarr PERTURBAREA LINISTII DIN JURUL BLOCULUI. De ani de zile ma confrunt cu o problema la care nu gasesc solutia. Locuiesc intr-un cartier de blocuri , zona este ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere. clyde2010 clyde2010 Sunt expert evaluator,am 69 ani,dar activez cu succes ca PFA. Intrebare: conform pct.1 din declaratie,in interes profesional,pot sa ma deplasez si in afara ... (vezi toată discuția)