avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract rate la dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract rate la dezvoltator

Buna ziua! As avea o intrebare. Am contractat acum cativa ani un apartament cu rate la dezvoltator printr-un contract de vanzare-cumparare cu clauza,intre timp am facut la notar unui prieten o promisiune de vanzare pe acelasi apartament si am plecat in Anglia. Credeti ca as putea intampina vreo dificultate daca prietenul mi-ar face transfer pe un cont de Anglia,iar eu la randul meu sa fac un transfer in contul dezvoltatorului?
Dificultate din partea cui?
La ce fel de dificultate va ganditi?
Pot sa apara unele diferente de curs valutar, in situatia in care moneda in care faceti plata nu coincide cu moneda in care dezvoltatorul are deschis contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati stipulate in antecontract molo2o molo2o Buna seara, am semnat in aprilie 2016 un antecontract pentru achizitia unui apartament care avea in cuprinsul lui articolul urmator: 2.2. Toate platile ... (vezi toată discuția)
Curs vanzare prima casa impus de fondul de garantare Robertvoica Robertvoica Buna ziua, Urmeaza sa semnez maine cumpararea unu apartament cu prima casa. Problema apare ca in contractul de la Fondul de garantare este mentionat ca la ... (vezi toată discuția)
Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)