avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitate procesuala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitate procesuala

Buna ziua,
Vreau sa chem in judecata Wizz Air pentru o taxa bagaj.
Cine are calitate procesuala pasiva in acest caz? WIZZ AIR din Budapesta, Ungaria sau WIZZ AIR HUNGARY LTD. BUDAPEST SUCURSALA OTOPENI (firma inregistrata in Romania)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:25, 7 Mai 2020
Ambele.
Cand exista dubii cu privire la calitatea procesuala puteti sa chemați în judecată ambele entități instanta daca este cazul va admite o eventuală excepție formulată de parati rămânând în judecată entitatea cu calitate procesuale activa.

Multumesc
WIZZ AIR HUNGARY LTD. BUDAPEST SUCURSALA OTOPENI are ca.litate procesuală pasivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut pe 19 martie termen în procès cu pronunțare. tipul ... mihaiionescu24 mihaiionescu24 Am avut pe 19 martie termen în procès cu pronunțare. Tipul de soluție este: respinge cererea! Dar mai jos spune că obligă Wizz Air să plătească ... (vezi toată discuția)
Proces civil contra unei companii aeriene mihaiionescu24 mihaiionescu24 Bună ziua. Azi am avut termen într-un proces civil împotriva unei companii aeriene după 9 amânări ulterioare a pronunțării consecutive. Vă redau mai ... (vezi toată discuția)
Proces câștigat împotriva wizz air mihaiionescu24 mihaiionescu24 Bună ziua. Am câștigat pe fond procesul civil împotriva Wizz Air Ltd cu sediul în Budapesta, Ungaria. Hotărârea nu este definitivă, dar e executorie. ... (vezi toată discuția)