avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut pe 19 martie termen în procès cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut pe 19 martie termen în procès cu pronunțare. Tipul ...

Am avut pe 19 martie termen în procès cu pronunțare. Tipul de soluție este: respinge cererea! Dar mai jos spune că obligă Wizz Air să plătească debitul principal plus dobânda și despăgubi. Până la urmă consider că am câștigat procesul nu? Vă mulțumesc pentru răspuns!

19.03.2025
Ora estimata: 08:30
Complet: C39 M
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată excep?ia lipsei capacită?ii procesuale de folosin?ă a sucursalei invocată de pârâta WIZZ AIR HUNGARY LTD. BUDAPEST – SUCURSALA OTOPENI. Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive invocate de pârâta WIZZ AIR HUNGARY LTD. BUDAPEST – SUCURSALA OTOPENI. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul .............contradictoriu cu pârâta WIZZ AIR HUNGARY LTD BUDAPEST – SUCURSALA OTOPENI, ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesual pasivă. Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul ............. contradictoriu cu pârâta WIZZ AIR HUNGARY LTD. Obligă pârâta Wizz Air Hungary Ltd să achite reclamantului ........ suma de 251,14 euro (sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plă?ii) cu titlu de contravaloare bilet zbor anulat data de .....2022 pe ruta .....-Iaşi, suma de 1200 de euro (sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plă?ii), cu titlu de despăgubiri, şi dobânda legală penalizatoare aferentă debitului, începând cu data înregistrării prezentei cereri de chemare în judecată (.......2022) până la plata efectivă a debitului. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria....... Dată în camera de consiliu şi pronunţată astăzi, 19.03.2025, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 396 alin.2 Cod procedură civilă.
Document: Hotarâre ....../2025 19.03.2025
Cel mai recent răspuns: mihaiionescu24 , utilizator 17:39, 24 Martie 2025
pe fond ati castigat
Mulțumesc frumos.

romibaro a scris:

pe fond ati castigat

La Tip solutie sunt completari automate, de regula, se reiau primele cuvinte sau se scrie partial din solutie. Nu este relevant.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil contra unei companii aeriene mihaiionescu24 mihaiionescu24 Bună ziua. Azi am avut termen într-un proces civil împotriva unei companii aeriene după 9 amânări ulterioare a pronunțării consecutive. Vă redau mai ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala donigao donigao Buna ziua, Vreau sa chem in judecata Wizz Air pentru o taxa bagaj. Cine are calitate procesuala pasiva in acest caz? WIZZ AIR din Budapesta, Ungaria sau ... (vezi toată discuția)
Proces câștigat împotriva wizz air mihaiionescu24 mihaiionescu24 Bună ziua. Am câștigat pe fond procesul civil împotriva Wizz Air Ltd cu sediul în Budapesta, Ungaria. Hotărârea nu este definitivă, dar e executorie. ... (vezi toată discuția)