avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe CM
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe CM

În lunile martie și aprilie am fost in CM.
Pe luna martie am luat banii pe CM,dar pe aprilie mi s-au blocat banii pentru un prejudiciu adus în această perioadă.
Ce trebuie să fac pentru recuperarea banilor pe CM aprilie.
Mulțumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: emil50 , utilizator 14:44, 6 Mai 2020
Prejudiciul cum l-ați adus unității atâta timp cât ați fost în concediu medical? De unde reiese (din ce titlu executoriu - hotărâre judecătorească)? Banii dacă v-au fost reținuți de angajator, fără ca acesta să fi fost notificat de vreun executor judecătoresc, în baza unui titlu executoriu, încuviințat de judecătorie spre executare silită, este abuzivă, netemeinică și nelegală, drept pentru care puteți cere instanței de judecată obligarea angajatorului la restituirea sumelor reținute, la plata de daune-interese.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua ! pana de curand am fost angajata la o societate comerciala ca sef magazin. Contractul meu de munca se incheia si am considerat de bun simt sa imi ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor giulia1973 giulia1973 Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor, (titlu executoriu care are ca obiect in proportie de 95% onorariul respectivului ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu IVAN ALINA IVAN ALINA :-/Un salariat a furat 1200 de lei din gestiune, i s-a facut inventar unde s-a constatat prejudiciul creat si in urma inventarului salariatul a dat o ... (vezi toată discuția)