Buna ziua,
Am urmatoarea problema, am inceput executarea silita a unui debitor, am pus poprire pe conturi, insa nu am incasat nimic.
Ne-am deplasat la sediul acesteia cu executorul in vederea sechestrarii bunurilor mobile, insa aceasta era la sediu si ne-a declarat ca firma nu are inregistrate bunuri, iar automobilele sunt luate in leasing, urma sa demonstreze asta cu documente, dar nu s-a mai prezentat la sediul executorului.
Ce ar trebui sa facem? Sau ce urmeaza sa se intample?#-o
Va multumesc!
Executorul sa solicite informatii de la Primarie. Asa se va dovedi daca sunt sau nu in leasing. Daca nu are bunura si venituri nu se poate face mare lucru acum.
Daca este agent econimic si datoria este peste 30000 ron puteti introduce si cerere de insolventa. DAca se va identifica un caz prevazut de lege poate o sa reusiti ca administratorul societatii sa suporte o parte din pasiv si astfel sa urmariti bunurile si/sau veniturile personale.
Plangere penala
mariusbm
Buna ziua,
Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)