avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita!

Buna ziua,
Am urmatoarea problema, am inceput executarea silita a unui debitor, am pus poprire pe conturi, insa nu am incasat nimic.
Ne-am deplasat la sediul acesteia cu executorul in vederea sechestrarii bunurilor mobile, insa aceasta era la sediu si ne-a declarat ca firma nu are inregistrate bunuri, iar automobilele sunt luate in leasing, urma sa demonstreze asta cu documente, dar nu s-a mai prezentat la sediul executorului.
Ce ar trebui sa facem? Sau ce urmeaza sa se intample?#-o
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:44, 14 Decembrie 2009
Executorul sa solicite informatii de la Primarie. Asa se va dovedi daca sunt sau nu in leasing. Daca nu are bunura si venituri nu se poate face mare lucru acum.
Daca este agent econimic si datoria este peste 30000 ron puteti introduce si cerere de insolventa. DAca se va identifica un caz prevazut de lege poate o sa reusiti ca administratorul societatii sa suporte o parte din pasiv si astfel sa urmariti bunurile si/sau veniturile personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)