avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu pot scoate fiscalul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu pot scoate fiscalul

Buna ziua. In anul 2019 bunicul meu, mi-a facut o procura de vanzare pt doua masini, iar in anul 2020 el a decedat. Nu am reusit sa vand masinile, iar cand am gasit cumparator, am fost sa scot fiscalul de la primarie si nu au vrut sa mi-l dea pe motiv ca nu mai e valabila procura. Am si un testament prin care imi lasa o garsoniera, iar masinile sunt trecute pe rol acolo. Cum pot face sa vand aceste masini sau sa fie pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 7 Mai 2020
Trebuie să dezbateti succesiunea după bunicul dvs.
După ce obtineti certificatul de mostenitor, puteti vinde mașinile.
Procurile încetează la deces.
Dezbateti succesiunea si in baza documentului urmeaza sa puteti desfasura actele si actiunile aferente instrainarii celor 2 bunuri mobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin in urma "dezbaterii" testamentului bunicii. ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua, Revin in urma \"dezbaterii\" testamentului bunicii. Dansa a decedat in noiembrie 2020 si a lasat un testament(la notar) prin care imi lasa mie casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunic la nepoti dodo2009 dodo2009 Buna ziua, As dori si eu cateva lamuriri intr-o problema de mostenire si de aceea va voi prezenta pe scurt situatia. In 2007 a murit bunicul nostru din partea ... (vezi toată discuția)
Cum vand o masina cu fiscal in caz ca nu sunt pe certificatul de imatriculare ? ionutt92 ionutt92 Buna ziua, am o situatie mai ciudata doresc sa vand o masina care este pe bunicul meu imatriculata pe certificat, acesta a decedat intre timp iar la succesiune ... (vezi toată discuția)