avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vand o masina cu fiscal in caz ca nu sunt pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vand o masina cu fiscal in caz ca nu sunt pe certificatul de imatriculare ?

Buna ziua, am o situatie mai ciudata doresc sa vand o masina care este pe bunicul meu imatriculata pe certificat, acesta a decedat intre timp iar la succesiune masina a trecut pe tatal meu (are certificat de mostenitor)(certificatul masini fiind inca pe bunicul meu). Am o procura de la notar/avocat cum ca pot sa o vand sa fac toate demersurile si sa ajung la serviciul public de imatriculari.
Acuma intrebarea mea este pot sa scot fiscalul si sa o vand fara sa mai trec masina pe tatal meu in certificat sau mai intai trebuie sa apara tatal meu pe certificatul masini ca sa o pot vinde?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:33, 27 Iunie 2020
nu puteti. masina trebuie mai intai inregistrata la primaria locala pe rolul tatalui, ca fiind mostenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot scoate fiscalul b2k390 b2k390 Buna ziua. In anul 2019 bunicul meu, mi-a facut o procura de vanzare pt doua masini, iar in anul 2020 el a decedat. Nu am reusit sa vand masinile, iar cand am ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul in care sotia a decedat si terenul si casa a ramas a sotului si a celor 2 copii.Copii vor sa vanda ... (vezi toată discuția)