Buna ziua.Eu am cu mama mea un contract de intretinre incheiat acum 5 ani la notar.Mama are pensie foarte mica iar eu ii asigur toate cele necesare pentru a avea o batranete lipsita de griji.Nu locuiesc cu ea dar stau la cateva blocuri de ea si ii asigur intretinerea in apartamentul care face obiectul contractului.Mama si a rezervat si dreptul de uzufruct viager si a fost asistata la notar si de un reprezentant al autoritatii tutelare.In contract sunt stipulate obligatiile de intretinere pe toata durata vietii mamei.Totul decurge bine de 5 ani ne intelegem minunat.vreau sa stiu de ce in icheierea contractului scrie asa:apreciem obligtia de intretinere la suma de.......iar cea a apartamentului la suma de.......iar pe o perioada de 10 ani apreciaza apartamentul la aceeasi suma. .Asta ce inseamna e doar pentru stabilirea taxei de timbru sau dupa 10 ani trebuie apreciata valoarea apartamentului la alta suma?Pentru ca contractul e pe viata pe durata nedeterminata si e contract de intretinere eu am calitateata de intretinator iar mama are calitatea de intretinut.Multumesc din suflet=D>
Dovezi intretinere
Alina73
Buna ziua.Eu am sa trec direct la subiect si sper din tot sufletul sa primesc un raspuns prompt.Eu impreuna cu mama mea am incheiat acum 6 ani un contract de ... (vezi toată discuția)
Ajutor
jujabila
tatal+mama proprietari tata a murit.suntem 3 frati.acum facem succesiunea si in fata la notar surorile mele au semnat ca nu le trebuie nimic.acum intrebare e ... (vezi toată discuția)