avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Sunt cadru medical si asi vrea sa stiu daca este legal refuzul administratiei spitalului de a-mi acorda concediu de odihna pe perioada situatiei de urgenta. Mentionez ca am 18 zile de concediu pe anul 2018 si daca nu le iau se vor pierde. In cazul refuzului administratiei pot pretinde la plata acestor zile? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 7 Mai 2020
Nu este legal refuzul administratiei spitalului de a-mi acorda concediu de odihna pe perioada situatiei de urgenta.

Nu puteti pretinde plata acelor zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru zilele de concediu neluate pana la parasirea firmei Menaru Menaru Buna ziua, am o intrebare referitoare la plata concediului de odihna. cand am parasit, in urma cu vreo 6 ani, firma la care lucram, am primit la plecare banii ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intrerupt de concediu postnatal... drepturi banesti ??? adina_1 adina_1 buna ziua! sunt cadru didactic titular iar pt anul şcolar 2008-2009 am satisfacut intreg stagiul de activitate in scoala, drept pentru care beneficiez conform ... (vezi toată discuția)