avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reținute subvenții somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reținute subvenții somaj

buna ziua. daca angajatorul desface contractul de munca la persoana care mai are 5 ani pana la pensie,are obligativitatea restituirii subvenției? Eu nu am găsit vreo reglementare în lege.Exista și norme metodologice?
Cel mai recent răspuns: stefancerbu , utilizator 16:33, 9 Mai 2020
Pentru ce s-a luat subventie ?
Pentru angajare persoane care mai au 5 ani până la pensie și sânt in căutarea unui loc de muncă(șomer).Asta era întrebarea,de fapt.

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce s-a luat subventie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie somaj , conditii de acordare Alina Sam Alina Sam 1. De ce nu pot sa primesc subvenție pt un absolvent de master,care in perioada absolvirii era angajat?Eu l-am luat din somaj si a absolvit anul acesta.In ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru angajare persoana peste 45 ani adria05 adria05 Am vazut ca statul acorda subventii pe firmele care angajeaza persoane peste 45 ani.Intrebarea mea este aceste persoane trebuie sa fie in somaj sau este ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana peste 45 de ani iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune: pot angaja o persoana peste 45 de ani si pot beneficia de subventie conform Legii76, in situatia in care si-a incetat ... (vezi toată discuția)