avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ore de noapte si weekend
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ore de noapte si weekend

Lucrez numai de noapte, cat este sporul de noapte, cu cat se plateste weekendul? Si cat este sarbatoarea legala? La o incadrare de 2080
Cel mai recent răspuns: mioarailina , utilizator 22:24, 7 Mai 2020
1. sporul pentru munca prestata in timpul noptii este de 25% din salariul de baza,

2. sporul pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal este stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.
Dar cand nu se acorda zile libere? Cu cat se plateste? Am lucrat 3 zile după care una libera si tot asa, indiferent daca liberul cadea in weekend sau nu, deci cum ar fi corect sa fiu plătită?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile lucrate in weekend si sarbatori legale stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, 1) Exista vreo prevedere in codul muncii privind acordarea de sporuri pentru zilele lucrate in weekend si de sarbatori legale ? Sau este ... (vezi toată discuția)
Plata comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum este corect sa se compenseze munca in urmatoarele cazuri: 1. - ore lucrate in weekend 2. - ore suplimentare 3. - ore lucrate ... (vezi toată discuția)
Despre plata spor noapte, lucru in weekend. arakys arakys Buna seara! Ce lege sau articol din Codul Muncii reglementeaza/precizeaza plata sporului de noapte si muncii de sarbatorii legale sau weekend. Multumesc ... (vezi toată discuția)