avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie studenta

Buna seara!
Daca ma inscriu la facultate in timp ce sunt insarcinata si in luna octombrie cand ar trebui sa incep cursurle, nasc, as putea beneficia de indembizatie pentru crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:01, 11 Mai 2020
Buna ziua,
Nu.
Trebuie sa fii studiat acolo cel putin un an ( sau sa fii ramas insarcinata cat sunteti studenta...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Buna ziua, In momentul de fata sunt insarcinata in 6 luni, urmand ca prin octombrie, inceputul lunii noiembrie sa nasc. Vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lismanucristina lismanucristina In urma cu 2 ani si 2 luni am ramas insarcinata,fiind studenta la facultate de zi anul 2 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana acum doua luni,acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in perioada de studentie OanaSimion OanaSimion Buna ziua! As dori sa aflu si eu mai multe informatii privind indemnizatia de crestere copil daca sunt studenta. Ma aflu in urmatorul caz. Am aproape 25 ani ... (vezi toată discuția)