avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa noastră pe socri iar noi divorțăm!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa noastră pe socri iar noi divorțăm!

Buna seara,
Am cumpărat o casa și am trecut-o pe numele socrului.
Acum noi divorțăm.
Cum pot eu recupera casa sau parte din casa? Am și 3 copii minori care vor rămâne la mine.
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:31, 10 Mai 2020
Am cumpărat o casa și am trecut-o pe numele socrului.

de ce ati facut asta ?
cum ati trecut-o ? prin ce act ?
Ati mai deschis un subiect din care am inteles ca bunicul e dispus sa vanda casa copiilor dvs. Mergeti pe varianta asta, ca altfel.. va fi greu spre imposibil sa va recuperati casa
Am făcut așa, pentru ca parintii erau in acel moment urmărit silit. Prin contract de vânzare cumpărare. Am mai deschis un post sa știu in cazul in care nu vor merge pe varianta aceea sa știu ce am de făcut. Instanța?
Nu prea aveți ce face, nici chiar prin instanță. Socrul este proprietar cu acte în regulă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face partajul când casa e pe numele părinților? ContSters500163 ContSters500163 casa a fost cumparata cu banii de la nunta si cu rate in banca de 13 ani de sot,dar eu il intretin din salariul meu pina in ziua de azi. toate cheltuieliile ... (vezi toată discuția)
Exeutare silita termopane termopane Buna ziua In urma unui proces o persoana trebuie sa imi dea o suma de bani cam 20 000 de lei Am cumparat un apartament de la o bunica de a sotiei,ea ... (vezi toată discuția)
Acte casa pentru copii minori jenycuta30 jenycuta30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Socrii mei vor sa faca acte celor 2 copii ai mei de 11 si respectiv 2,5 ani. Casa pentru care vor sa faca ... (vezi toată discuția)