avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile CO neefectuate inainte de CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile CO neefectuate inainte de CCC

Pot beneficia de cele 10 zile de concediu de odihna neefectuate aferente perioadei ianuarie-mai 2018, din iunie 2018 aflandu-ma in concediu crestere copil, si urmand sa revin in activitate in iunie 2020?
Angajatorul poate refuza sau amana efectuarea lui la intoarcerea in unitate? Poate invoca motivul ca aceste zile nu au fost prinse in planificarea concediului de odihna pentru anul 2020, sau orice alt motiv pentru a nu le acorda?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2020
Luca091311, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 11 Mai 2020
La revenirea din CCC, puteti beneficia de cele 10 zile de concediu de odihna neefectuate aferente perioadei ianuarie-mai 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu crestere copil pana la 2 ani Eupet Eupet Bună ziua, M-am prezentat la serviciu începînd cu data de 01.10.2015 după concediu pentru creştere copil până la 2 ani În mod normal am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna neefectuate anterior concediului de crestere copil Din 18.03.2019 sunt in concediu pentru crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, respectiv pana in 04.01.2021. Mi-au ramas zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)