avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia dupa ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia dupa ccc

buna ziua! pe 21 iulie trebuie sa ma reintorc la munca dar nu ma voi intoarce din cauza ca ma dat la un alt magazin cu program diferit si nu pot face naveta.am sunat sefa si mia spus sa mai revin cu un telefon atunci sa fac acte ca renunt. ce acte ar trebui sa fac si cum ar trebui sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2020
georgiana 000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 11 Mai 2020
Buna ziua,
Puteti face cererea de revenire la serviciu dupa ccc ( de incetare a suspendarii contractului pentru CCC) si apoi scrie demisia , daca doriti sa nu mai reveniti la locul de munca.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
Intr-o singura cerere , solicitati incetarea suspendarii si incetarea c.i.m. cu acordul partilor ... in cazul demisiei vis e poate acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem obligati sa ne intoarcem la munca daca ne-am dat demisia in ccc? Valutzuu Valutzuu Buna ziua. Sunt angajat MApN. In iulie 2020 am intrat in CCC, iar inainte sa incep CCC ul, am predat tot ce aveam pe numele meu, mi-am facut lichidarea sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului - concediu de crestere a copilului popoviciu13 popoviciu13 buna, intr-o luna ar trebui sa ma reintorc la munca din concediu de crestere al copilului. Postul meu este desfiintat. Un alt post pe studiile mele nu am sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)