avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenajare terasa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenajare terasa

Buna ziua,

Acum cateva luni am cumparat un apartament situat la etajul 1, deasupra unor spatii comerciale. Apartamentul are iesire pe o terasa cu catran de aproximativ 40m2. Va rog sa imi precizati in ce conditii asi putea amenaja si utiliza aceasta terasa (doresc sa pun niste ghivece de flori, tuia in ghiveci).

Ma intereseaza daca s-ar putea monta o balustrada si ce aprobari am avea nevoie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:22, 11 Mai 2020
Atat timp cat in proiectul constructiei terasa in discutie nu este delimitata inseamna ca este parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune condominiu-fara acordul asociatiei de proprietari
Schimbarea destinatiei partii comune implica procedura complexa prevazuta concret de disp L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire spatiu comun bloc Al3xR0 Al3xR0 M-am mutat recent intr-un apartament la ultimul etaj al unui bloc vechi, de 4 etaje. Fiecare etaj are cate 4 apartamente, iar ultimul etaj are doar 2, iar ... (vezi toată discuția)
Constructie perete delimitator in holul scarii snowflake59 snowflake59 Buna ziua, Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje. Suntem 4 apartamente per nivel. Unul dintre vecinii de la parter vrea sa faca un separeu intre restul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)