avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMI SAU NU?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMI SAU NU?

1Poate administratorul unei societati sa-si vanda marfa singur adica sa fie si vanzator dar fara contract de munca?
2Daca se doreste incetarea cmi dupa somaj tehnic trebuie sa facem un stat de plata pentru 1 zi iar de a doua zi se face incetarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 11 Mai 2020
1. Poate desfasura activitate fara a avea c.i.m., daca in atributii - actul de numire/ statut/ contract de mandat etc. - intra si comercializarea de bunuri.

2. Incetarea c.i.m. se poate face cu aceeasi zi in care inceteaza somajul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa ma angajez dacă sunt administrator srl? Ommatol04 Ommatol04 Bună ziua, sunt administrator la propria firma, un srl. Soția este unic asociat. Domeniu de activitate este comerțul. Întrebarea mea este ca în cazul în ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)