avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime în muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime în muncă

Bună ziua . Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă . Un mediator care activează în cadrul unui cabinet de mediere dar nu are contract de muncă poate beneficia de vechime în muncă pentru activitatea prestată în cadrul cabinetului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 11 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.16 alin.5 din Legea nr.53/2003 – Codul Muncii, republicata, modificata si completata, “munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii vechime in munca adrianaszilagyi adrianaszilagyi Am lucrat intr-o primarie cu contract civil, timp de un an. Doresc sa stiu daca acea perioada se poate constitui ca vechime in munca. Multumesc. (vezi toată discuția)
Conventie civila - vechime in munca andreeammihai andreeammihai Buna ziua, In perioada 2013-2015 am lucrat cu contract de conventie, am scos stagiul de cotizare de la Casa de Pensii Bucuresti. Din noiembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Vehime in munca mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua Cum se calculeaza vechimea in munca pentru pensionare, a unui salariat cu 2 sau 4ore/zi lucrate. Exemplu la 4 ani lucrati cu 4ore/zi vechimea este ... (vezi toată discuția)