avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fumatul la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fumatul la bloc

dedesubtul ap. nostru, sint chiriasi, 4 la numar toti fumatori. Fumeaza la fiecare 30min in balcoane (deschise, 2), de unde ne intra fumul in toate camerele+baie+bucatarie. Nu putem aerisi, nu putem sta in balcoane la soare. Ce putem face pe cale legala, caci nu se poate ajunge la nici o intelegere cu "studentii"?
Cel mai recent răspuns: Ping_13 , utilizator 19:00, 9 Octombrie 2023
Ati rezolvat ceva intre timp? la momentul actual ne confruntam si noi cu aceeasi problema. am si discutat cu un avocat si dorim sa dam in judecata proprietarul apartamentului inchiriat, efectiv chiriasii fumeaza constant pe balcon, nu pot aerisi, nu pot sta afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)