avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune C.E.D.O.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune C.E.D.O.

Buna ziua,

In anul 2015 sa pronuntat actiunea definitiva in Romania ulterior la C.E.D.O. cu referinta la o casa care am pierduto ulterior si la CEDO.

Cu noile legi cu referinta magistraturii din Romania pot face revenire la acest proces ?

Va multumesc.
Nu stiu la ce legi noi va referiți dar nu se poate face la CEDO nici o revenire .La CEDO nu ati pierdut casa nu v-au confiscat-o acolo.ci probabil s-a constatat că nu a fost încălcat un drept din convenție sau poate cererea dvs.a fost informa.Mergeti la un av cu cu actele avute pt o consultație dar la prima vedere din informațiile oferite sansele par infime .
Eu nu am inteles nimic.
Cine a pronuntat ce si de ce si mai ales ce doriti sa obtineti pe mai departe?
Chiar atat de grea este limba romana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
Decizie contestata. dmh dmh - o decizie pronuntata de I.C.C.J. ca raspuns la un recurs in interesul legii facut de procurorul general al Romaniei, poate fi contestata la C.E.D.O. de un ... (vezi toată discuția)