avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Mi a venit o executare silita de la un ifn. Eu nu am nici un fel de venit în momentul acesta și nici bunuri pe numele meu și nici loc de munca. Întrebarea este dacă mi se poate întâmpla ceva și ce anume. Asta pana când voi putea începe sa plătesc.
Cel mai recent răspuns: Maxim Elena Camelia , Avocat 22:13, 12 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Pe perioada starii de urgenta si inca o luna dupa nu vi se poate intampla nimic.Dupa aceea, trebuie sa aveti in vedere, daca nu cumva aveti vre-o mostenire, ceva, sau ceva bunuri in care sunteti proprietar impreuna cu altcineva, sau cand veti incepe munca, executarea va putea incepe prin poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Provident Laura001 Laura001 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Poate sa mi spuna cineva daca Providentul functioneaza legal in totalitate ? Sau care sunt urmarile in cazul in care eu n am ... (vezi toată discuția)
Executare silita aimee68 aimee68 Buna ziua! Am primit azi un proces-verbal de constatare in urma unui dosar de executare silita,de la un birou judecatoresc,in urma neachitarii unui credit ... (vezi toată discuția)