avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INDEMNIZATIE PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INDEMNIZATIE PENSIONARE

REGULANENT INTERN ART.34.6.3. SALARIATII CARE SE PENSIONEAZA ANTICIPAT PRIMESC O INDEMNIZATIE EGALA CU UN SALARIU DE BAZA AVUT IN LUNA PENSIONARII
INTREBARE
DACA AM INCETAT CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA INAINTE DE A PRIMI DECIZIA DE PENSIONARE MAI AM DREPTUL LA INDEMNIZATIE???
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:26, 14 Mai 2020
Nu.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
jurist2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este scris mai jos este valabil si pentru salariatii care ... carla57 carla57 Ce este scris mai jos este valabil si pentru salariatii care au lucrat in invatamant? Mentionez ca mi-am depus dosarul de pensionare la Casa de pensii la ... (vezi toată discuția)
Salarii acordate la pensionare BG BG Va rog sa-mi comunicati cate salarii se acorda, conform Codului Muncii si a contractului colectiv de munca la nivel national, la incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Cererea de pensionare depusa la casa de pensii poate fi urmata de preaviz de concediere din partea angajatorului? mambo1179 mambo1179 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, Am depus la casa teritoriala de pensii din raza teritoriala a domiciliului o cerere de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)