avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poprire persoana fizica, administrator societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poprire persoana fizica, administrator societate

Buna ziua,
Exsita vreo posibilitate/metoda/parghie prin care pot infiinta o societate comerciala in care sa am 51% (administrator/asociat) iar daca am popriri pe contul de salariat sa nu se ajunga la poprire pe dividente? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:07, 14 Mai 2020
Spre deosebire de salariu care se poprește limitat la 1/3 sau maxim 1/2 din venitul net lunar, dividendele se popresc în procent de 100%.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire / persoana fizica Ac razvan Ac razvan Buna ziua, Am o poprire pe salariu din partea credius, cu siguranta in contextul actual vor mai exista inca 2 institutii pentru poprire, deci un total de 3 ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Valentin1981A Valentin1981A Buna ziua,sunt in situatia in care am mai multe popriri pe cont din cauza neachitarii unor credite ifn.Vroiam sa intreb daca mi se poate lua mai mult de ... (vezi toată discuția)