Am nevoie de sfatul vostru.Vreau sa stiu daca am dreptul si daca are vreun rost sa ma lupt cu ,,morile de vant ''... de curand mi s-a furat portofelul(aveam inauntru de toate,de la banii de salar ,card ,abonament transport in comun,etc.) dintr-un binecunoscut hypermarket,problema e ca nu mi l-a infascat cineva ci mi l-au din carucior,ok veti spune : tu esti vinovata,k n-ai avut grija! da asa e ,dar cand i-am rugat pe cei de la receptie clienti sa verifice inregistrarea video (le-am spus exact unde se intamplase furtul)au raspuns ca ei s-au uitat deja la filmare si n-au obsevat nimic,pt. k era prea multa lume...total fals!ce ma doare pe mine e ca daca eram directoarea magazinului sigur s-ar fi luat masuri...ce sa fac ? pls help...#-o
Faceti o adresa la politie si aceasta va solicita in mod expres inregistrarea. Atunci nu vor mai fi scuze. Sunt obligati la cererea politiei sa dea caseta cu inregistrarea.
Formulati plangere(nu adresa !!!) la politia competenta teritorial, pentru furt calificat(art.208-209 lit.e c.pen),iar lucratorul insarcinat cu instrumentarea acesteia,are obligatia sa solicite conducerii magazinului inregistrarile video care ar putea duce la prinderea celor vinovati.
Aratati in plangere conduita angajatilor si bineninteles, refuzul acestora de a va ajuta la gasirea celui/celor vinovat/i
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concubinaj penal
Borza
Apartament folosit de catre concubini, cumparat impreuna dar dupa decesul titularului copii acestuia au patruns prin efractie, au schimbat yala. Deasemenea ... (vezi toată discuția)