avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înregistrare audio fara acordul persoanei
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înregistrare audio fara acordul persoanei

Vin cu următoarea intrebare :vecina mea desi am făcut sesizare la politie pt jigniri etc si mi s a dat soluționare in favoarea mea de ciuda mereu ma inregistreaza tot ce vorbesc etc .As vrea sa stiu daca inregistrarile audio sunt legale fara acordul meu. Întrucât din cate stiu e violarea vieții private mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ancaanca35 , utilizator 09:48, 15 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ce context vă înregistrează`? Cu cine vorbiți, și unde purtați convorbirile, de vă aude și este și ea în preajma dumneavoastră`? Mă gândesc că nu se aude din casa dvs în casa ei să vă poată înregistra.
Sunt niste vecini ce stau aproape de mine mereu ne urmăresc si am aflat de la un alt vecin ca a ieșit pe scara lângă usa mea pt ca mereu ne urmăresc .Am avut o mica cearta cu soțul tot din cauza lor si ea a înregistrat.Ma simt hartuita ca ,cum deschid ușă cum deschid si ei si ne jignesc incontinuu pt ca desi mi s a dat mie câștig de cauza la sesizarea făcută ei continuă si am înțeles ca sectoristul e prieten de familie cu ei.M a înregistrat din fata ușii a si recunoscut asta
Dapix a scris:

În ce context vă înregistrează`? Cu cine vorbiți, și unde purtați convorbirile, de vă aude și este și ea în preajma dumneavoastră`? Mă gândesc că nu se aude din casa dvs în casa ei să vă poată înregistra.

Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Ancaanca35, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea caii de acces la intrarea in spatiul din fata balconului de la parter Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua. Din luna noiembrie locuiesc intr-un imobil inchiriat.Inca dn prima seara, in momentul in care am iesit pe scara blocului sa imi citesc contoarele ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)
Hartuire camere de supraveghere irina1981 irina1981 BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una ... (vezi toată discuția)