Rog dacă mi se poate oferi un cod de lege prin care îmi pot cere banii înapoi pentru un sejur în Bulgaria. Cei de la agenție ma tot mint cum că s-au deschis granițele și sejurul este activ însă cei de la DSP infirmă acest lucru și recomanda sa îmi cer banii înapoi dacă am temeri. Doresc un cod de lege pentru a fi cu temele făcute când ma duc la agenția de turism. Vă mulțumesc!
Nu exista termenul cod de lege ,exista legi articole de lege sau coduri de ex codul civil,codul penal.etc.Articole magice scoase din joben nu va ajuta cu.nimic sa nu credeti ca o sa cada pe spate reprezentanții agenției ca dvs stiti nr unei legi.Problemele de acest gen se rezolva făcând o notificare in scris redactată de un avocat,analizând clauzele contractului încheiat cu agenția de turism de către un av,făcând o sesizare în scris către ANPC etc..Depinde de data la care era programat concediul,de clauzele cuprinse in contract.Marea majoritate a agențiilor vin cu diverse variante teprogramate.concediu la o dată ulterioară,oferirea unor vouchere care pot sa fie folosite în cadrul.agentiei