avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua.Am un dosar de partaj judiciar,care s a judecat la instanta de fond,urmand sa l despagubesc pe parat cu o sulta. Intrucat sentinta data nu a fost explicita ,am facut apel pe data de 3 aprilie2020,urmand ca dosarul sa fie trimis catre instanta superioara. Acum constat ,vazand ce scrie pe portalul instantelor de judecata,ca mi s a dat un nou termen de judecata ,dar tot la instanta de fond,cea care a dat sentinta ce ma nemultumeste.Lucru asta m a bagat in ceata. Pai daca am facut apel ,de ce se mai judeca tot de acelasi judecator care a dat sentinta ambigua,adica sa i dau paratului 1/2 din ce am platit impreuna,adica de fapt din ce am platit numai eu,eu fiind singura care a platit rata la casa,imprumutul ipotecar fiind numai pe numele meu,in timp ce paratul este doar garant?Poate are cineva amabilitatea sa mi raspunda la intrebare,multam anticipat ptr raspunsuri,numai bine va doresc tuturor.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 15:22, 15 Mai 2020
Apelul se judeca de instanta superioara.

Vechea instanta judeca doar ceva ce poate conform legii.
Daca aveti avocat sa mearga la.dosar ca sa se informeze.
Multumesc ptr raspuns stimate domn avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire de dispozitiv mioara54 mioara54 Buna ziua,amprimit hotararea instantei de fond la un proces de partaj judiciar ,a unui apartament.La acest proces eu sant reclamanta,eu am platit rata la ... (vezi toată discuția)
Plata sulta mioara54 mioara54 Buna ziua ,s a dat sentinta instantei de fond,in legatura cu partajul unei case. Sentinta suna asa :eu raman in casa ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila 2502/aprilie 2012 adflorentina adflorentina Buna ziua. Sunt foarte nemultumita de termenele lungi pentru castigarea in instanta a diplomei de la Univ. \\"Spiru Haret\\". Am dat in judecata in 2011 si ... (vezi toată discuția)