avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... actiune fond si rectificare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

actiune fond si rectificare cadastru

Care este actiunea de fond, urmata de rectificare CF ce poate fi invocata in speta urmatoare: modificare schita cadastrala (lipsa parcela), in sensul neintabularii unei parcele, deoarece vanzatorul a dorit sa pastreze pentru sine parcela, desi a promis la vanzare intregul imobil (aratarea cadastristului a altor limite, bunul fiind detinut doar in baza unui titlu de proprietate, insa suprafata masurata este mai mare decat in titlu si se doreste recuperarea de catre cumparator)?
Cel mai recent răspuns: XYU , utilizator 12:03, 16 Mai 2020
Vă verificaţi avocatul?
Bineinteles ca nu. Doresc o opinie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schita cadastrala modificata XYU XYU In cazul modificarii schitei cadastrale la solicitarea vanzatorului, in vederea incheierii CVC pentru o suprafata mai mica decat cea promisa, se poate recupera ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Servitute si superficie - inscriere in cf smeagull smeagull Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pentru un imobil in constructie, am stabilit cu compania furnizoare de energie electrica ... (vezi toată discuția)