Ma pricep si eu la aritmetica pura
,
nu aveam de unde sa stiu stimabila, , nu parea din mesajul initial ca realizati cati ani au trecut de la data hotararii.
Imi este foarte clar ca parintele in custodia caruia au ramas copiii trebuia sa se ocupe sa le sustina drepturile, o chestiune de logica de altfel.
daca va e clar, de ce intrebati, sau la logica nu mai stati asa de bine ?
Pt ca m-am uitat pe ce ati mai scris, am constatat ca nici memoria nu va ajuta.
Doamna, nu gramatica mea e importanta, nu pt like v-am raspuns, ci pt a afla de pe forum ce voiati sa stiti .. ca PRINCIPIAL, legal, moral sau oricum vreti sa priviti subiectul asta , nu aveti ce face in privinta pensiei pe care parintele nu a platit-o , nu conteaza de ce.. ca s-a fofilat, ca nu a avut.. ca nu a vrut.. nu conteaza, nu a platit pensia si asa ramane, ati avut ghinion sa aveti un tata iresponsabil si o mama pe care nu a interesat-o acest aspect - poate de aici sunteti mai frustrata, asa..,
Ce ma intereseaza pe mine, este PRINCIPIAL ce se poate face in acest caz - gen o adeverinta cu stipularea clara: "nu s-a platit niciodata"
"Adeverinta" , puteti lua si de la mama si de la tata- daca sunt in viata si vor sa va dea, un fel de declaratie-- unul ca nu a dat, altul ca nu a primit, daca va incalzeste cu ceva.
Decat sa va uitati la pensie in trecut, util va era sa fi intrebat de chestii cu care va confruntati in prezent, daca e cazul.
pentru ca intre timp au intervenit schimbari si complicatii care necesita clarificari principiale.
Un comentariu submediocru, ca apreciere.
Aprecierea dvs nu conteaza pentru mine, pe viitor puteti sa va pastrati parerile pentru dvs,
Puteti folosi butonul " raporteaza abuz"