avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare pensie alimentara neplatita

Buna ziua,

Se face poate ceva in cazul unul parinte care nu a platit pensie alimentara din anul 1997 de la pronuntarea divortului? Mentionez ca la vremea respectiva un copil minor avea 13 ani si altul 15 ani.

Pentru clarificare, niciodata nu a fost actionat in instanta parintele respectiv, desi decizia judecatoreasca impunea in urma divortului ca parintele (tatal) sa plateasca pensie alimentara mamei pt cei 2 minori.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:55, 16 Mai 2020
Doamna, trebuie sa marturisesc ca am trait in vid pana acum, nedandu-mi seama cati ani au trecut. Va multumesc ca mi-ati amintit, foarte generos din partea domniei voastre.

Exprimarea dumneavoastra lasa de dorit, fara pretinsa pretiozitate, va spun. Si cu logica stau bine, am cunostinte solide, imi permit sa anticipez ca va depasesc oricand la orice test de IQ - va si las timp sa va pregatiti in avans, desigur.

Nu sunt deloc frustrata, va asigur - gratie pricipiilor in jurul carora imi oranduiesc existenta si care depasesc neinsusirea unor enunturi legislative memorabile oricand. Este deasemenea malitios si josnic ca sugerati aceasta combinatie (citez) "ati avut ghinion sa aveti un tata iresponsabil si o mama pe care nu a interesat-o acest aspect - poate de aici sunteti mai frustrata, asa.." in favoarea comentariului / argumentelor dumneavoastra. Este exact ceea ce m-a propulsat aici la 36 de ani (retinem: 13 + 23, da?! ), cu ironie si autoironie, oricum ar fi, si nepermitandu-mi un avocat in viata reala, dar irosindu-mi timpul pe acest forum . Prin urmare va suspectez pe dumneavoastra de o viziune frustrata asupra vietii. Nici cu gramatica, punctuatia, topica frazei, nu v-ati pus la punct in rastimpul pe care vi l-am acordat cu generozitate.

Un nivel submediocru, ramane un nivel submediocru, indiferent ce ati face.

Stiu foarte bine ca pot folosi butonul: "raporteaza abuz", dar nu il voi folosi, nesimtindu-ma "abuzata", dar nici frustrata...
Doamna, imi pare rau ca v-am rapit din timpul dvs pretios, facandu-va sa va insirati calitatile si sa coborati la nivelul meu submediocru.
imi permit sa anticipez ca va depasesc oricand la orice test de IQ

si la ce v-ar folosi ?

nepermitandu-mi un avocat in viata reala

Mai bine canalizati-va cunostintele in alta directie, daca va lasa principiile, ca de acolo sa iasa si bani ca sa va permiteti o consultatie la un avocat.

O sa inchid discutia, ca sa nu mai va irositi timpul cu ea.
Zi senina!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi Bisogno Bisogno Buna ziua,am problema cu tatal meu care nea abandonat cand aveam varsta de 6 ani a plecat pur si simplu,noi cum ca am fost 2 frati nea incredintat mamei ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire cu frate infiat lilimurgoci lilimurgoci buna ziua. cum ar trebui sa procedez? in urma cu 23 ani mama si tata l-au dat spre infiere pe fratele meu, in varsta de 14 ani la acea vreme, surorii mamei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Costel Topliceanu Costel Topliceanu Buna ziua ,părinti mei au divorțat în anul 2010 ,tatăl meu în toti ani acestea ar fii trebuit sa îmi plătească pensia alimentara însă el nu a ... (vezi toată discuția)