avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare punct de lucru - acte necesare prelungire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare punct de lucru - acte necesare prelungire

Ce acte trebuie depuse la Reg Comertului pentru prelungirea punctului de lucru? Contractul de inchiriere a expirat si a fost semnat act aditional de prelungire.
Se depune doar actul aditional de prelungire?
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 23:59, 11 Iunie 2020
Buna seara,

Se poate depune numai actual aditional de prelungire,Cerere de depunere/ mentionare acte,imputernicire si ci delegat (salariat sau procura notariala).
Buna ziua!Ce pot pati daca mi-a expirat punctul de lucru din decembrie.Cand am vrut sa il fac a venit pandemia si nu am mai reusit.Suntem in iunie.Stau cu mari emotii. Mentionez ca sunt la prima afacere si habar nu am avut ca expira lunctul de lucru si nici citatie de la Anaf nu am primit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.Depuneti online actul de prelungire pe RECOM cu semnatura electronica, vi se aproba si ...cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate sediu secundar(punct de lucru) registrul comertului romeopreda romeopreda Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. La reinnoirea contractelor de inchiriere trebuie ajuns la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru punctul de lucru la reinnoirea contractului de inchiriere intis intis Buna ziua, Reprezint un SRL din Bucuresti si anul acesta ne expira contractul de inchiriere pentru un punct de lucru. Am stabilit de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)