avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta masuratori cadastru personal - cadastru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta masuratori cadastru personal - cadastru primarie

Buna ziua
Acum multi ani am facut cadastru terenului meu meu acum multi ani apoi la ceva timp primaria a facut cadastru general pentru toata localitatea. Intre cele 2 masuratori sunt mici diferente.

Intrebarea e: care din cele 2 cadastre ramane? (primaria m-a amentintat acum ceva ani ca daca nu accept cadastrul lor nu imi mai elibereaza autorizatie de constructie pentru constructii viitoare si au inceput sa se construiasca case lipite de terenul meu care iau in considerare cadastrul primariei cand fac hotarul cu mine si ma ingrijoreaza)
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
danutza33, utilizator
In cadrul lucrarilor de cadastru sistematic executate de primarie, situatia tehnica si juridica a imobilelor inregistrate anterior in planul cadastral si in cartea funciara se modifica conform situatiei tehnico-juridice actualizate, identificate prin masuratorile efectuate si actele juridice colectate. Prin urmare este valabil ultimul cadastru, executat de primarie.
Numai bine!
Va multumesc, domnule, e o informatie foarte interesanta. Voi incerca sa o confirm.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
danutza33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .daca detin o expertiza cadastrala in cadrul unui proces ... petre_marian petre_marian Buna ziua .daca detin o expertiza cadastrala in cadrul unui proces finalizat de mai multi ani,mai trebuie sa fac un cadastru sistematic sau sporadic,daca cele ... (vezi toată discuția)
Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)