avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta somaj

buna seara,
am o salariata care a venit din cic si a solicitat somaj, datorita faptului ca nu aveam nici alte locuri disponibile in societate ia fost aprobata doleanta.acum in anexa 14 trebuie sa contina veniturile (inclusiv cm 126 de zile)pana la suspendarea contractului de munca?eu asa i-am facut adeverinta este ok?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:46, 14 Decembrie 2009
Adeverinta trebuie sa contina toate datele referitoare la activitatea desfasurata in cadrul firmei ( perioada de CO, perioada de medical, perioada in care a fost in CFS/CFP), deci trebuie sa cuprinda si acea perioada.
Adeverinta o completati cu toate drepturile salariale pentru perioada cat nu are contractul de munca suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si concediu de o luna pentru tata smeagull smeagull Buna ziua, Cazul este: mama salariata a beneficiat de concediul medical de nastere si lauzie de 126 de zile. La expirare, angajata vrea sa intre in CIC. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salariu elena milos elena milos Buna ziua In perioada 22.12-09.01.15 toti angajatii firmei vor intra in concediu de odihna.O parte din angajati au inceput contractual in luna decembrie si ... (vezi toată discuția)
Cic si somaj dupa cic loredanaelena loredanaelena Ce trebuie sa fac pentru o angajata care va trebui sa intre in concediu de maternitate? Am afat de la ITM ca dupa incetara celor 126 de zile cm date de medic ... (vezi toată discuția)