avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract închiriere neinregistrat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract închiriere neinregistrat

Vin cu următoarea întrebare ,contract de închiriere neinregisttrat etc .Am o garanție data pe care proprietarul nu vrea sa mi o mai returneze desi am o sesizare la politie făcută pt ca nu pot sta in acea locuință din cauza faptului ca desi mi s a dat câștig de cauza la politie vecinii ma jignesc mereu ,etc .Cum pot face intrucat proprietarul stia de situație dar mi a facut un contract pe un an
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
Ancaanca35, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ancaanca35 , utilizator 13:34, 19 Mai 2020
Referitor doar la partea din postarea dumneavoastra cu "contract de închiriere neinregistrat". Acestea nu se mai inregistreaza ci doar proprietarul trebuie sa depuna declaratia unica (in maxim 30 de zile de la semnare) prin care isi declara la finante venitul din inchiriere si plateste anual pentru el impozitul.
Nu a depus o deloc am verificat asta.

george-neagu a scris:

Referitor doar la partea din postarea dumneavoastra cu "contract de închiriere neinregistrat". Acestea nu se mai inregistreaza ci doar proprietarul trebuie sa depuna declaratia unica (in maxim 30 de zile de la semnare) prin care isi declara la finante venitul din inchiriere si plateste anual pentru el impozitul.

Au trecut 2 luni si nu e depus nimic

george-neagu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez garantia (sunt chirias)? Ana MRK Ana MRK Buna ziua, Acum 6 luni ne-am mutat de la o doamna care nu respecta clauzele din contractul de inchiriere a imobilului dansei si ne tot deranja ba cu ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere antondani antondani vreau sa inchiriez o garsoniera insa proprietarul nu doreste sa incheie contractul la Administratia Financiara ci doar la un notar public. La ce riscuri ma ... (vezi toată discuția)
Contract chirie sediu intre pf si firma ContSters442583 ContSters442583 Buna ziua, Doresc sa fac contract de inchiriere cu proprietara imobilului unde este sediul societatii. Intrebarile mele: am inteles ca nu se mai inregistreaza ... (vezi toată discuția)