Am avut nunta programata acest an , dar datorita pandemiei am fost nevoita sa o mut la anul.Cand am facut modificarea nu am luat legatura cu cei de la muzica sa îi intreb pe ce data au disponibilitate la anu in luna x; am rezervat salonul la acelasi restaurant si dupa rezervarea salonului am discutat cu muzica , care nu are disponibilitate pe data modificata de mine. Acum intrebarea mea este daca mai pot obtine avansul pe care l-am achiat catre muzica? ( nu mi-au taiat chitanta, dar in schimb in contract este trecuta o clauza care spune ca in cazul in care din motive obiective evenimentul nu se desfasoara , avansul nu se restituie)
Am facut un proces verbal intre mine si Formatie.... dar fara date din buletin, ceva simplu, nume, restaurant , suma totala cu care este luat evenimentul , avans si semnaturi la final
Da, este bine ca aveti hartia. Daca nu va intelegeti amiabil (ceea ce este de preferat), va ramane calea instantei, dar in perioada asta sunt multe litigii ca al dvs si cam dureaza solutionarea, nu ca altfel nu ar fi durat oricum.