avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avans formatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avans formatie

Am avut nunta programata acest an , dar datorita pandemiei am fost nevoita sa o mut la anul.Cand am facut modificarea nu am luat legatura cu cei de la muzica sa îi intreb pe ce data au disponibilitate la anu in luna x; am rezervat salonul la acelasi restaurant si dupa rezervarea salonului am discutat cu muzica , care nu are disponibilitate pe data modificata de mine. Acum intrebarea mea este daca mai pot obtine avansul pe care l-am achiat catre muzica? ( nu mi-au taiat chitanta, dar in schimb in contract este trecuta o clauza care spune ca in cazul in care din motive obiective evenimentul nu se desfasoara , avansul nu se restituie)
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
123456anca, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:09, 27 Mai 2020
Si cu ce dovediti avansul?
Am facut un proces verbal intre mine si Formatie.... dar fara date din buletin, ceva simplu, nume, restaurant , suma totala cu care este luat evenimentul , avans si semnaturi la final
Da, este bine ca aveti hartia. Daca nu va intelegeti amiabil (ceea ce este de preferat), va ramane calea instantei, dar in perioada asta sunt multe litigii ca al dvs si cam dureaza solutionarea, nu ca altfel nu ar fi durat oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)
Avans lautar, nuntă amânată covid-19 Adelina.Alexandru Adelina.Alexandru Anul trecut am semnat un contract cu o formatie muzicala pentru nunta noastra ce urma a avea loc in data de 06iunie2020. Covid-19 ne-a încurcat planurile... ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera avansul pentru nunta daca nuntile se interzic? knoppyx knoppyx Buna ziua. Suntem in anul 2021 si pandemia de COVID-19 ne incurca toate planurile. Suntem unul din multe cupluri care ne aflam in situatia de fi nevoiti sa ... (vezi toată discuția)