avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumpărată de la stat fără pod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumpărată de la stat fără pod

Bună ziua! Am și eu o nelămurire în leg cu o casa cumpărată de la stat în care nu figurează podul.
Cu ceva timp în urma am achiziționat o casa de la o femeie care a cumpărat-o la rândul ei de la SC Titan Al Sa prin legea 112 fiind nerespectat articolul nr 3 Uitându-mă mai atenta am observat ca în acte nu scrie nimic legat de podul casei care este în momentul de fata ocupat de cineva în mod abuziv(fără contract de închiriere). Casa este formata din p+pod. Am făcut sesizare la AFI și am primit răspuns ca nu au dosarul acestui imobil ( rămânând la SC titan). Am fost și la SC titan și am fost scoasa afara din clădire într-un mod diplomat și mintita. Mi s-a spus ca nu ma pot nici măcar înscrie chiriaș la curte. Ca ei nu vând nimic. Ideea este ca cei care stau în pod îmi cer bani la fiecare pas și ma obliga sa le dau acordul pentru a-și face un contract de închiriere. (fără acordul meu ei nu pot sa închirieze). As vrea sa rezolv aceasta problemă. Cum pot sa rectific greșeală și sa fac rost de un act în care este menționat și podul sau
Sa am posibilitatea măcar de cumpărare chiar dacă nu s-a respectat legea în momentul vânzării. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.M204 , utilizator 19:37, 17 Februarie 2021
Buna ziua, trebuie vazut actul pe care il aveti, verificata situatia juridica a imobilului la primarie, sunt demersuri de facut inainte sa puteti vedea variante.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
O problema similara o am si eu, in acest momend aflandu-ma in proces cu spetele in cauza, in cazul meu Asociatia Fondului Imobiliar, deoarece cei de la Romvial nu se mai ocupa de administrarea imobilelor statului. (link atasat mai sus)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
Ionut.M204, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa romvial vanduta cu chiriasi in pod Ionut.M204 Ionut.M204 Buna ziua. Parintii mei au cumparat de la romvial o casa prin legea 112. Casa este compusa din parter si pod, aflata intr-o curte comuna (lipita de alta ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu chiriasi in pod Ionut.M204 Ionut.M204 Buna ziua. Parintii mei au cumparat de la romvial o casa prin legea 112. Casa este compusa din parter si pod, aflata intr-o curte comuna (lipita de alta ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte. valipopa valipopa Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte de 130mp care in continuare se afla in proprietatea primariei (sector1 Buc.) Pentru curte am ... (vezi toată discuția)