avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Existenta firmei angajatoare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Existenta firmei angajatoare.

Daca ma poate lamuri si pe mine cineva, am luat legatura cu o firma din strainatate in vederea unui contract de colaborare (part time, home based), urmeaza sa semnez contractul de colaborare dar din curiozitate am cautat firma pe net si nu prea o gasesc...
Nu stiu ce sa fac.... Help!#-o
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:16, 14 Decembrie 2009
Din ce tara este firma?
Incercati sa cautati firma aici daca e din Europa.
[ link extern ]
Vedeti ce conditii de plata sunt...intai lucrati un de proba ...sa vedeti daca va platesc.Nu dati acces la conturi sau date personale.puteti verifica si in orasul ,unitatea administrativa de care apartin...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din job part-time m-am trezit dator la banca carmenssilva carmenssilva Am cautat un job part-time pe net si m-au contactat reprezentantii unei firme de consultanta fiscala si transferuri financiare.Pentru o perioada de proba de ... (vezi toată discuția)
O datorie veche de peste 12 ani!!! razvan1975 razvan1975 Am primit o scrisoare de la o firma de recuperare cum ca sora mea ar avea o datorie la ei de aproape 2000 ron datand de acum 12 ani de cand a plecat ea din ... (vezi toată discuția)
Cum as putea afla ca o firma exista? mada7007 mada7007 Am fost de curand ales sa pozez pt o agentie de modelling numita DINAMIC STYLE MEDIA SRL.N/am gasit pe net nici un fel de informatie cum ca aceasta agentie ar ... (vezi toată discuția)