avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Fara masca - dovada problemelor respiratorii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Fara masca - dovada problemelor respiratorii

Cum se poate face dovada problemelor respiratorii pentru a nu purta masca in spatiile publice inchise si pentru a nu primi amenda?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 14:31, 29 Octombrie 2020
Trebuie sa aveti un test de spirometrie, care dovedeste redusa capacitate pulmonara pe care o aveti, datorita astmului.. Ati fost indrumata corect la cabinetul de medicina muncii, unde se fac astfel de teste.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Teste am si la medicul alergolog. Dar facute stand pe scaun. In mers se modifica parametrii .
Nu e vorba de teste, ci de acel test, care indica o capacitate respiratorie scazuta. Testul nu se face pe scaun, daca vreti sa stiti, fac an de an un astfel de test. Daca aveti astm v-ar iesi acea capacitate respiratorie scazuta. Inainte de test nu aveti voie sa folositi acea medicatie inhalatorie.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
latka, moderator
In ce pozitie se face testul ? Testul l.am facut in cabinet stand pe scaun . Din moment ce am recomandare sa folosesc spray cred ca nu sunt in parametrii.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
simonna38, utilizator
Testul se face stind in picioare. Din el rezuta un grafic care arata capacitatea dvs. pulmonara. Medicul de medicina muncii va da acea adeverinta cu evidentierea deficientei respiratorii. Asta e tot. Nu mai e nimic de adaugat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt asmatica si plurialergica.am cerut la medicul ... Mihutza2003 Mihutza2003 Bună ziua, sunt asmatica si plurialergica.Am cerut la medicul de familie adeverinta pt nepurtarea măștii in aer liber și am fost trimisa la pneumolog.Nici ... (vezi toată discuția)
Exceptii de la purtarea mastii in spatii inchise alina_25 alina_25 Daca am adeverinta medicala care dovedeste ca sufar de o afectiune medicala care nu imi permite folosirea mastii in spatii inchise pot intra in acele ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de purtarea mastii de protectie la locul de munca? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb care ar fi variantele sa nu mai fiu nevoit sa port masca la locul de munca, simt ca ma sufoc timp de 10 ore. Ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)