avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia personalului navigant maritim
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia personalului navigant maritim

Buna ziua!
Sint marinar , am terminat Institutul de Marina Mircea cel Batrin in 1985, de atunci lucrez ca si personal navigant maritim(ofiter electrician). Pina in 1998 am lucreat cu "carte de munca" la CNM Petromin SA dupa care am lucrat la companii Straine cu sucursale(agentii de crewing) in Romania, pina in prezent, fara a se mentiona ceva in "cartea de munca", fiecare voiaj fiind cu propriul sau contract.
Toate voiajele mele sint inregistrate la Autoritatea Navala Romana. Intrebarea mea este cum pot fi aceste voiaje/contracte sa fie acceptate la calculul pensiei?
Cel mai recent răspuns: Trofin Ion Valentin , utilizator 11:22, 29 August 2024
Buna ziua,
As dori sa știu dacă personalul maritim navigant poate accesa pensie U E internațională in )anul 2024 și dacă in acest sens, care ar fi legile in vigoare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la marinari andreea19772002 andreea19772002 Buna ziua,o intrebare am si eu....Cum se calculeaza pensia alimentara a unui copil care are tatal marinar dar care s-a declarat ca persoana ce nu inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Data de pensionare safety safety biect: Pensionare in cond speciale de munca Subiect: Pensionare Sunt nascut in 07.02.1967. Sunt genul masculin Am facut armata la termen redus de la 1oct ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti irevocabile si executorii....cine le poate pune in aplicare? ContSters114133 ContSters114133 cu ce te ajuta o hot judecatoreasca definitiva si irevocabila,care este si executorie,daca cel care este obligat la plata unei pensii de intretinere minor ,nu ... (vezi toată discuția)