avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CHELTUIELI INTRETINERE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CHELTUIELI INTRETINERE

O PERSOANA CARE LOCUIESTE IN ITALIA DE 5 ANI DE ZILE SI ARE UN APARTAMENT IN ROMANIA TREBUIE SA PLATEASCA LUNAR CHELTUIELI CU LIFTUL SI GUNOI MENAJER,CHIAR DACA PERSOANA NU A FOST IN TARA NICI MACAR ODATA IN 5 ANI ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 13:14, 23 Mai 2020
Da.
Cautati in legea 196/2018 cheltuielile ce se platesc in functie de cota parte indiviza ( salarii conducere+ celalalt personal-femeie de serviciu, administrator...), incalzire/electricitate/intretinere partii comune, etc.).
Va multumesc mult !
Legiuitorul a dispus in sarcina proprietarului de bun imobil sa contribuie lunar la acoperirea de parti comune -indiferent daca locuieste sau nu in apartament
Va multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti cheltuielile pe cota parte...gunoiul nu, se plateste la nr de persoane!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. exista vreo lege in romania care scuteste proprietarul ... ArtDi ArtDi Buna ziua. Exista vreo lege in Romania care scuteste proprietarul unui apartament, care nu locuieste in acel imobil, de plata la asociatie a curateniei si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara unui apartament in care nu locuiesc, ... ileana-maia ileana-maia Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament inc are nu locuiesc, apartamentul este gol. Administratia blocului imi pune la calcul, pe langa alte cheltuieli, ... (vezi toată discuția)
Mi se factureaza cheltuieli abuzive pentru un apartament nelocuit! teologul teologul Am mostenit un apartament care este nelocuit in prezent. Contabilitatea blocului se face de catre o firma. Am facut cerere pe cai legale la administratia ... (vezi toată discuția)