avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de servitute

Buna ziua!Vreau sa vand o casa (plus teren) si as vrea sa stiu de ce alte acte am nevoie fata de cele normale,avand in vedere ca accesul la casa se face printr-un drum se acces pe care am obtinut un drept de servitute prin HJ definitiva,drept intabulat in cartea funciara.
Notarul la care am fost spune ca mai trebuie sa se faca si o actualizare a cadastrului care contine drumul de aces.Este adevarat?Este obligatorie?Ms
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:17, 22 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute cu cadastru si intabulat ignorat si dat pe titlul unui vecin Toka3 Toka3 Un drum de servitute care exista de zeci de ani apare pe cadastrul intocmit de firma care a facut cadastrul si a fost depus la Oficiul de Cadastru avand ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de servitute flory_tanay flory_tanay Buna ziua, Dorim sa vindem o casa la curte prin credit ipotecar! Accesul la aceasta casa se face pe un drum de servitute,cu numar cadastral ! Cei de la ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit si probleme la intabulare trica599 trica599 Buna ziua! In anul 2002 am cumparat un teren de 800 mp reprezentand 1/2 dintr-o parcela mai mare, dreptunghiulara, de 1600 mp, in judetul Arges. In momentul ... (vezi toată discuția)