avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire in concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire in concediu creștere copil

Buna ziua,

Se da urmatoarea situație: am un copil in varsta de 1 an si 9 luni si am depus dosarul pentru încadrarea în grad de handicap (așteptăm sa fim chemați la comisie).
Problema este ca eu ar trebui sa incep serviciul si nu știu daca pana atunci va fi gata certificatul de handicap al copilului, astfel încât sa pot prelungi si CIC.
Intrebarea ar fi: se poate sa ma reintorc in concediu crestere copil, daca voi începe serviciul? Adica sa zicem merg o luna la serviciu, apoi vor fi gata documentele copilui. Sau trebuie continuitate a concediului? Cum pot proceda in această situație?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 23 Mai 2020
Daca primiti acel certificat, atunci se poate sa ma reintoarceti in concediu pentru cresterea copilului, chiar daca începeti serviciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap m_clauxx m_clauxx Am fost in concediu de crestere copil un an de zile si in ultima saptamana de concediu s-a descoperit pa copil un handicap, . Am depus dosarul pentru comisie ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare cic pana la 3 ani IldikoB IldikoB Buna ziua, Am o situatie: o salariata trebuie sa revina in 24 Feb. din CIC la 1 an si 11 luni, intre timp a aflat ca copilul ei e bolnav si va depune dosar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog să mă ajutați cu o lămurire! sunt in concediu ... mamicris mamicris Buna ziua! Va rog să mă ajutați cu o lămurire! Sunt in concediu de creștere a copilului care are acum 1 an și 11 luni. Luna viitoare ar trebui să mă ... (vezi toată discuția)