avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am cumarat o masina
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am cumarat o masina

Buna ziua!
Ma comfrunt cu o problema am cumparat o masina acum 6 luni am inscriso pe mine
Am dat 2000 euro pe ea. Vechiul proprietar mi-a zis ca toate sunt in regula la ea. Dar de cand am luat-o nu am condus 2 luni .
Tinand-o numai in service bagand in ea peste 2500 euro in ea si Inca mai am sa o aduc cat de cat buna! Nu stiu ce sa fac sunt la prima masina. Asi dori un ajutor se poate face ceva prin instanta sau ceva. Multumesc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:26, 26 Mai 2020
Este culpa dv exclusiva ca ati achizitionat vehicul fara sa realizati verificare tehnica in prealabil sau cel putin sa fi solicitat opinia unei persoane specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumarat o masina 0757276721 0757276721 Buna ziua! Ma comfrunt cu o problema am cumparat o masina acum 6 luni am inscriso pe mine Am dat 2000 euro pe ea. Vechiul proprietar mi-a zis ca toate ... (vezi toată discuția)
Viciile ascunse ale unui autoturism cumparat marystanga marystanga Buna seara As dori sa ma ajutati intr-o problema si anume: Am cumparat un autovehicul marca Opel Zafira,nu am mers la o reprezentanta sau service autorizat ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)