avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am cumarat o masina
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am cumarat o masina

Buna ziua!
Ma comfrunt cu o problema am cumparat o masina acum 6 luni am inscriso pe mine
Am dat 2000 euro pe ea. Vechiul proprietar mi-a zis ca toate sunt in regula la ea. Dar de cand am luat-o nu am condus 2 luni .
Tinand-o numai in service bagand in ea peste 2500 euro in ea si Inca mai am sa o aduc cat de cat buna! Nu stiu ce sa fac sunt la prima masina. Asi dori un ajutor se poate face ceva prin instanta sau ceva. Multumesc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:39, 25 Mai 2020
Puteți opta fie pentru o acțiune estimatorie (având ca obiect diminuarea prețului de vânzare), fie pentru o acțiune redhibitorie, urmărind desființarea contractului; ambele acțiuni au ca sorginte viciile ascunse ale bunului!
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumarat o masina 0757276721 0757276721 Buna ziua! Ma comfrunt cu o problema am cumparat o masina acum 6 luni am inscriso pe mine Am dat 2000 euro pe ea. Vechiul proprietar mi-a zis ca toate ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina din 2013 de la o pers juridica si am constatat ca e defecta catalin dumitrescu catalin dumitrescu buna ziua. acum 3 saptamani am cumparat o masina cu factura fiscala de la o pers juruduca, care aduce masini de afara. dupa ce am mers cu ea 350 km s-a aprins ... (vezi toată discuția)
Autoturism vicii ascunse LgOvMihai LgOvMihai Buna ziua. In data de vineri 6.12.2019 am fost la Cluj pt achizitionarea unui autoturism trecut pe numele sotiei vanzatorului. Masina fusese cumparata de ... (vezi toată discuția)