avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren Concesiune Legea 15/2003
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren Concesiune Legea 15/2003

Buna ziua,

Am primit un teren de la primarie in concesiune (legea 15) si am termen de trei luni sa il ingradesc si un an sa incep constructia.

Din pacate nu dispun de fondurile necesare in incep o constructie acum, eu punand cererea si actele necesare la primarie acum 2-3 ani si abia acum mi-au dat, vreau sa intreb pentru ca legea nu este foarte clara pentru mine, care este minimul necesar care trebuie sa il fac pe teren ca sa nu mi-l ia?

Fundatia este e ajuns? Sau trebuie ridicata cu totul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:05, 25 Mai 2020
Inglourious a scris:

Buna ziua,

Am primit un teren de la primarie in concesiune (legea 15) si am termen de trei luni sa il ingradesc si un an sa incep constructia.

Din pacate nu dispun de fondurile necesare in incep o constructie acum, eu punand cererea si actele necesare la primarie acum 2-3 ani si abia acum mi-au dat, vreau sa intreb pentru ca legea nu este foarte clara pentru mine, care este minimul necesar care trebuie sa il fac pe teren ca sa nu mi-l ia?

Fundatia este e ajuns? Sau trebuie ridicata cu totul?
Multumesc.

La un caz similar omul a facut fundatia si a fost de ajuns. Dar vedeti ce termen va da la autorizatie, si sa aveti in vedere ca autorizatia poate fi prelungita doar o singura data pentru 12 luni.
Deci 12 luni daca va da initial + 12 luni = in 2 ani trebuie sa terminati tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema pamant legea 15/2003 mmv79 mmv79 buna seara! am urmatoarea problema legata de un pamint primit prin legea 15/2003... am primit acest pamint in anul 2008, in baza acestei legi.. am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat mitzunator86 mitzunator86 ma intereseaza sa aflu daca pot prelungii o autorizatie de constructie la un teren concesionat,pe care vreau sa fac o casuta.de exemplu daca autorizatia ... (vezi toată discuția)