avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare bloc DR
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare bloc DR

Buna seara,
Am fost anunțată de administrator ca trebuie să-mi dau acceptul pentru anvelopare blocului! Asta fără a imi da vreo informație despre costuri,rate, procente, banca cu care faci plățile sau orice altceva care te poate orienta in a lua o decizie. Asta pentru simplul fapt ca nu avea de la primărie nici o informare de acest fel.
Doar suntem somați ca asociație si amenințați cu amenzi daca nu acceptăm anveloparea ( asociația a refuzat de 2 ori in anii trecuti acest lucru ,din aceleasi motive- nu aveam nici un control asupra lucrării si a devizului , nu stiam la ce suma ne înhămam)!!!!
As dori o îndrumare avizata , in ceea ce priveste anveloparea blocului: lege, procent de plata, gratuitate, fonduri europene, costuri pentru pensionari
(eu si sotul avem pensii mici) si orice informatie ma poate ajuta cu acest subiect. Va multumesc anticipat. Cu stima, R. Dragan.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:36, 26 Mai 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie citita si inteleasa Legea - cu privire la acest tip de lucrari.
Ati hotarat acest lucru in AG ? Aveti acordul a 2/3 din nr. proprietarilor?
Ei, abia daca aveti indeplinite aceste conditii, administratorul poate sa inceapa demersurile in vederea gasirii a 2-3 oferte a unor agenti economici dispusi sa va execute anveloparea blocului.
Asa, in conditiile aratate de dvs. ce sa va spuna administratorul, ca de fapt nu stie nimic nici el, m-ati inteles? Discutati mai intai cu seful lui - presedintele as. prop.
Daca ati avea in mana 2-3 oferte /devize - puteti discua despre ceea ce va intereseaza - ... rate, procente, banca cu care faci plățile sau orice altceva care te poate orienta in a lua o decizie. Asta pentru simplul fapt ca nu avea de la primărie nici o informare de acest fel.
In legatura cu - fondurle europene - DA, interesant, am mai auzit. Doar am auzit, dar nu am vazut.
Si noi avem pensii mici - dupa peste 50 de ani de munca !

Mai asteptati un pic, intruniti-va in AG, invitati si Primaria - discutati si hotarati.

Mult succes!
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita oficial presedintelui de asociatie sa informeze oficial datele care va suscita interesul,presedintele de asociatie avand cunostiinta de taote detaliile fiind legatura cu primaria si eventual semnatar al contractului de modernizare si eficientizare termica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Contestatie suma intretinere Monica G. Monica G. Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: in Adunarea Generala din acest an, s-a aprobat zugravirea scarii si alte reparatii de genul, fara a se specifica ... (vezi toată discuția)
Costul izolării blocului se plătește din fondul de reparații al asociației? Ionela_cuc@yahoo.com Ionela_cuc@yahoo.com Avem la bloc un administrator cu care nu ne putem intelege si acuma vrea sa unzoleze blocul .intrebarea este are voie sa bage costul de la inzolatie la fond de ... (vezi toată discuția)