avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Actualizare numar cadastral
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Actualizare numar cadastral

Buna ziua ! In anul 2008 am facut cadastrul pentru un imobil plus teren , in judetul Arges . . Acum as dori sa il vand , dar mi s-a spus ca numarul cadastral este vechi , avand numai 3 cifre . Unde trebuie sa fac cerere pentru actualizarea numarului cadastral ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucky3 , utilizator 08:04, 27 Mai 2020
Trebuie sa luati legatura cu un topograf autorizat pentru a va actualiza cf-ul.
P.S. Cine v-a zis ca nu puteti face tranzactia terenul avand numar cadastral vechi? Daca nu sunt elemente care trebuie actualizate sunt notari care incheie tranzactii.
Va multumesc ! Nu sunt elemente noi . Deci pot face tranzactia cu cadastrul pe care il am .
Teoretic da. Trebuie vazut in extrasul de cf sa fie trecute suprafetele, adresa, constructiile, si sa fie notat zona de intravilan sau extravilan (asta asa in mare), Daca vedeti undeva vreo liniuta la suprafata, intravilan, adresa, etc. doar atunci trebuie facuta o lucrare de actualizare de date.
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie iuli113 iuli113 se poate ca pe un proces verbal de punere in posesie sa fie trecut numai terenul extravilan?si acest teren extravilan cu numere cadastrale noi cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui teren din intravilan in extravilan Radu70 Radu70 Buna ziua. Detin un teren care a fost cumparat si la care a fost facuta intabulare in 2007. La intabulare terenul avea 900 mp intravilan, restul extravilan. ... (vezi toată discuția)