avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului individual de munca

As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez in situatia in care un angajat a optat pentru pensie conform Legii 329/2009 si incetarea contractului individual de munca.
Mai exact as dori sa stiu daca este necesar ca angajatul sa depuna o cerere de incetare a contractului individual de munca in masura in care a depus declaratia pe propria raspundere din care rezulta cate pensii incaseaza si de la care sistem de pensii și declaratia prin care opteaza pentru incetarea contractului de munca.

Daca declaratiile au fost facute cu data de 8.12.2009, cu ce data se va face incetarea contractului de munca?
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
dana.elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:59, 15 Decembrie 2009
Declaratia prin care opteaza pentru incetarea raporturilor de munca echivaleaza cu cererea de incetare a raportului de munca.
~ Conținut șters la cerere ~
adevarat dar m-ar mai interesa sa stiu cu ce data se intocmeste incetarea cim avand in vedere ca angajatul a semnat declaratiile pe 8.12.2009
Cu 9.12.2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 329/2009 - nelamurire dani_nastase dani_nastase Buna ziua, In data de 9.12.2009 a fost ultima zi de depunere a optiunilor pensionarilor angajati care intra sub incidenta Legii nr. 329/2009 . In situatia in ... (vezi toată discuția)
Aplicare cap.iv din legea 329/2009 ContSters79654 ContSters79654 Am nevoie de o parea. Un pensionar se incadreaza in prevederile Legii 329/2009 si trebuie sa-si exprime optiunea pentru mentinerea calitatii de salariat si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical suspenda prevederile legii nr.392/2009, cumul pensie/salariu? dragugh dragugh Stimata Doamna, Stimate Domn, Sunt un abonat al site-ului Avocatnet, ma numesc Dragu Gheorghe, pensinar militar si salariat bugetar, cu contract de munca ... (vezi toată discuția)