avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand nu plateste asigurarea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand nu plateste asigurarea?

Daca cineva a provocat intentionat un accident cu masina si se poate dovedi asta. Plateste asigurarea lui, dar cere bani de la el inapoi sau este asigurarea obligat sa plateste si daca a facut intentionat accidentul?
Pentru mine este egal, ca politia a spus ca este vina lui asa asigurarea plateste sigur. Dar am vrut sa stiu ce face asigurarea lui daca i spun ca el a facut accidentul intentionat. Adica imi plateste paguba si apoi incearca sa primeasca bani de la lui sau poate sa spuna ca nu imi plateste nimic?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
Ancaa21, utilizator
Nu stie nimeni cum este legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru rca Iulica popica Iulica popica Buna ziua, Am fost implicat de curand intr un accident auto cu 3 vehicole implicate. Mai exact am fost prins la mijloc. Am mers la politie, vinovatul si a ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala giuliag giuliag Buna ziua ,am si eu o problema :mama mea a avut un accident de masina acum 2 saptamani.S-a desfasurat dupa cum urmeaza :ea vira la stanga ,legal si un alt ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)